WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR
NL
EN
Werking
Adviezen en
adviesaanvragen
Publicaties en
persberichten
Symposia
Links
Contact
PUBLICATIES EN PERSBERICHTEN
Persberichten
Brochures
Artikels
Posters
Brochures
Afdrukbare versie
|
Laatst bijgewerkt op 19.04.2021
Leidraad voor de adviezen van het Wetenschappelijk Comité
(2021)
Changing consumption patterns: what about food safety?
(2019)
Big data in the food chain: the un(der)explored goldmine?
(2018)
Chemical risks in the food chain: Challenges for the risk assessor and the risk manager
(2017)
Voedselveiligheid binnen een duurzame voedselketen
(2017)
Trend watching and food safety control
(2016)
Improving the safety of the food chain through risk prevention in plant and animal production
(2014)
Rauwe melk verhitten vóór consumptie!
(2014)
Risk ranking in the food chain
(2013)
Food safety of the short supply chain
(2012)
Applications of Microbiological Risk Assessment in the Food Chain
(2011)
Nanotechnology in the Food Chain
(2011)
Opkomende dierenziekten - Informatiebrochure voor dierenartsen
(2010)
Opkomende dierenziekten - Informatiebrochure voor veehouders
(2009)
Emerging Animal Diseases: From Science to Policy
(2008)
Scientific exploitation of databases within the framework of food safety risk assessment
(2008)
Application of risk assessment in the food chain
(2007)
Terminologie inzake gevaren- en risicoanalyse volgens de Codex alimentarius
(2005)
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.
Copyright © FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.