Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Export naar derde landen


Levende dieren, sperma, embryo's, broedeieren en eicellen


 

Filippijnen

HONDEN EN KATTEN

De Filipijnse bevoegde overheid wenst te benadrukken dat voor export van gezelschapsdieren, zowel particulier als commercieel, een invoervergunning noodzakelijk is.

Onderstaande documenten bevatten meer details (in het Engels) over het bekomen van een invoervergunning (SPSIC). Na het verkrijgen van een invoervergunning en alle nodige documenten voor export naar de Filipijnen kan er contact opgenomen worden met de LCE voor een aanvraag tot certificering.

Voor meer informatie met betrekking tot export van gezelschapsdieren naar de Filipijnen, gelieve zich te informeren via uw lokale importeur of de export bevorderende organisaties.


Pet Importation Guidelines - Documentary Requirements (PDF) (05/11/2020)
Details on Procedure for pet importation (PDF) (05/11/2020)
     
Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 05.11.2020    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet