Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits  Engels
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Levensmiddelen > Incidenten voedselveiligheid
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Incidenten voedselveiligheid



   

Gevallen van salmonellose in Europa door Ferrero-producten (2022)

Veviba (2018)

Lactalis (2017-2018)

Fipronil in eieren (2017)

Incident met "enterohemorragische Escherichia coli" in Duitsland (05/2011)

Nucleair incident van Fukushima (Japan) (03/2011)

Verontreiniging met niet-toegelaten transgeen lijnzaad (10/2009)

Verontreiniging met methylgeel (04/2009)

Verontreiniging met methylbenzofenon (02/2009)

Verontreiniging met dioxine in Iers varkensvlees (12/2008)

Verontreiniging met melamine van melk uit China (09/2008)

Incident in het IRE te Fleurus (08/2008)



Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 23.06.2022   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet