Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Engels
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Laboratoria > Labinfo
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 
Labinfo
Labinfo:
Halfjaarlijks informatieblad voor de erkende laboratoria voedselveiligheid.



Labinfo Nr.19
Inhoud:
Editoriaal.

Cut flowers contaminated by pesticide residues: what is the risk for florists?

-

Physicochemical characterization of the (nano)particles in the titanium dioxide food additive E171 in a regulatory context.

Antiparasitic agents: emerging challenges for old compounds.

Glycidyl fatty acid esters, 2-monochloropropanediol, 3-monochloropropanediol and their fatty acid esters.

Toxic cyanobacterial blooms in Brussel: A case study.

Workshops & Symposia.

Publicatiedatum :    December 2020
Aantal bladzijden :    46 bladzijden
Formaat van het bestand :    PDF


 

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 18.12.2020   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet