Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Carrefour LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 10.06.2022
10/06/2022
Waarschuwing van Carrefour
Product: Hummus natuur van het merk Carrefour.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Sesam.Door een etiketteringsfout kan het product HUMMUS NATUUR 200g op de verpakking het etiket van het product « groene ontpitte olijven met knoflook » vertonen, waardoor de allergenen niet correct zijn vermeld. Het allergeen “sesam” wordt dus niet op het etiket vermeld. CARREFOUR heeft daarom beslist dit product uit de verkoop te halen.


Beschrijving van het product :

Benaming: HUMMUS NATUUR
Merk : CARREFOUR
Vervaldatum (TGT = Te Gebruiken Tot) : 28/06/2022
Periode van verkoop tot en met 09/06/2022Indien u allergisch/intolerant bent aan sesam, gelieve dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt waar u vergoed zal worden.

Als u het product reeds hebt geconsumeerd en als u tekenen van een allergische reactie vertoont, raadpleeg dan uw arts en breng hem/haar op de hoogte van dit gebruik.

Voor niet-allergische consumenten is het product veilig en kan het verbruikt worden zonder risico.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour België op het gratis nummer 0800.9.10.11, van 8.30 tot 20.00 van maandag tot en met zaterdag.


Wij verontschuldigen ons bij onze klanten voor het ongemak.
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet