Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Vivera LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.11.2019
04/11/2019
Waarschuwing van Vivera
Product: Plantaardig Oosterse Schijf van het merk Vivera.
Allergenen of stoffen die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: MELK en EIEREN.Naar aanleiding van een melding via het RASFF (systeem voor snelle waarschuwingen voor levensmiddelen en diervoeders), werd de aanwezigheid van de allergenen MELK en EIEREN vastgesteld in de plantaardige Oosterse Schijf van het merk Vivera. Deze allergenen worden niet vermeld op het etiket.

Vivera heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen.

Als u allergisch of intolerant bent voor melk en/of eieren consumeer dit product dan niet en breng het terug naar het verkooppunt waar dit product werd aangekocht.

Consumenten die niet allergisch of intolerant zijn voor melk en/of eieren kunnen het product zonder risico consumeren.


Beschrijving van het product
• Oosterse Schijf Plantaardig
• Merk : Vivera
• Vervaldata (TGT) :
   20/11/2019 - 24/11/2019 - 27/11/2019 - 02-12-2019
• EAN-code: 8 718300 057 120
• Gewicht : 2X100g
• Verpakking : plastic schaaltje

De overige vervaldata hebben deze afwijking niet. Deze datum is te vinden op de sleeve van de verpakking, aan de linkerzijde in het grijze vakje.


Het product werd verdeeld door de winkels van Carrefour en Carrefour Mestdagh.


Mocht men in het bezit zijn van één of meerdere verpakkingen met de betreffende vervaldatum, dan wordt het aankoopbedrag vergoed. Stuur in dat geval een e-mail naar:
consumentenservice@vivera.com met een foto van het product of van de kassabon en vermeld waar het product is gekocht.

Alle producten van deze partij zijn inmiddels teruggehaald uit de schappen van Carrefour en Carrefour Mestdagh. Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met onze Consumentenservice via telefoonnummer +32 479 51 03 82 (van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur).Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet