Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Delhaize LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 17.10.2019
17/10/2019
Waarschuwing van Delhaize
Product: Delhaize Poolse worst 150g.
Allergeen niet vermeld op etiket: selder en soja.
Delhaize vraagt haar klanten om bij het product Delhaize Poolse worst 150g met houdbaarheid 12/11/2019 extra aandachtig te zijn op het label.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over.

Tijdens één van deze kwaliteitscontroles werd vastgesteld dat in de verpakking van de DLL Poolse worst mogelijks "2 Frankfurter worsten" zitten, hierdoor worden de allergenen "selder en soja" niet op de verpakking vermeld.

Delhaize vraagt daarom haar klanten die allergisch zijn aan selder en/of soja en die dit product met 2 Frankfurter worsten hebben gekocht, om dit terug te brengen naar een Delhaize winkel. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Consumenten die niet allergisch of intolerant zijn voor selder en/of soja, kunnen het product zonder risico consumeren.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Info product:


Naam : 150G POOLSE WORST
Merk : Delhaize
EAN code : 5400119520751
Lotnummer : Lot 40B
Vervaldatum (Te gebruiken tot) : 12/11/2019

 

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713

 

Persinformatie
Roel Dekelver – External Communications Manager Delhaize België
Tel : +32 (0)2 412 84 51 – E-mail : rdekelver@delhaize.beWenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet