Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van Albert Heijn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 27.08.2019


27/08/2019
Waarschuwing van Albert Heijn

Product: Bapao rundvlees.
Allergeen niet vermeld op etiket: Selderij.De verpakking kan per ongeluk de AH Bapao kip bevatten. Daardoor kloppen de ingrediƫnten en allergenen die op de verpakking staan niet. De AH Bapao kip bevat selderij, wat niet wordt vermeld op de verpakking.

Klanten met een allergie voor selderij worden dringend verzocht het product niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

In overleg met het FAVV haalt Albert Heijn uit de verkoop en roept het terug. Albert Heijn vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of via 0800 777 05.


Beschrijving van het product

- Naam van het product: AH Bapao rundvlees
- Merk: Albert Heijn
Minimale houdbaarheidsdatum (THT) ("Ten minste houdbaar tot"): 08-09-2019
- Aard van de verpakking: plastic zakje
- Gewicht : 120 gram


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Klanten: 0800 777 05Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen? Schrijf u dan in voor onze Newsletter > Consumenten > Recalls en waarschuwingen


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet