Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van IKEA

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 12.03.2019


12/03/20109
Waarschuwing van IKEA

Product: SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes (180g).
Allergeen niet vermeld op etiket: melk.IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes (180g) omdat het allergeen “melk” niet vermeld wordt in de ingrediëntenlijst. Voedselveiligheid is een topprioriteit bij IKEA. We willen klanten erop wijzen dat deze terugroeping betrekking heeft op SÖTSAK SKUMTOPP cakejes met een houdbaarheidsdatum tussen 12-03-2019 en 18-04-2019. Klanten die een allergie of intolerantie hebben voor melk of melkbestanddelen worden aangeraden om SÖTSAK SKUMTOPP terug te brengen naar een IKEA winkel voor een volledige terugbetaling.

De klanten kunnen er alle vertrouwen in hebben dat de bij IKEA gekochte en geserveerde voedingsproducten veilig en gezond zijn om te consumeren. IKEA roept SÖTSAK SKUMTOPP, zachte marshmallowcakejes, 180g, terug omdat het allergeen “melk” niet wordt vermeld op de verpakking.

Het product bevat weipoeder, dat wordt gemaakt met melk, waardoor het product een mogelijk gezondheidsrisico vormt voor mensen die allergisch of intolerant zijn voor melk of melkbestanddelen. Weipoeder wordt vermeld in de ingrediëntenlijst, maar melk helaas niet.

Mensen die geen allergie of intolerantie hebben voor melk of melkproducten, hoeven zich geen zorgen te maken en mogen het product gewoon eten. Klanten die allergisch zijn voor melk of op een andere manier invloed ondervinden, worden aangeraden om SÖTSAK SKUMTOPP terug te brengen naar een IKEA winkel voor een volledige terugbetaling. Er is geen kassaticket vereist.

Wij verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Neem contact op met de IKEA Klantendienst voor meer informatie.


Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen? Schrijf u dan in voor onze Newsletter


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet