Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van Delhaize

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing over een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 22.06.2018


22/06/2018
Waarschuwing van Delhaize

Product: Orzo Feta Kip 275g.
Allergenen niet vermeld op etiket: Gluten en soja.Delhaize vraagt haar klanten om bij de producten “Orzo Feta Kip” 275g van het Delhaize merk met minimale houdbaarheid 24/06/2018 extra aandachtig te zijn op het label. De allergenen GLUTEN en SOJA zijn niet vermeld op de verpakking.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over. Tijdens één van deze kwaliteitscontroles werd vastgesteld dat dit product een verkeerd label kan bevatten (Quinoasalade met feta).
Hierdoor worden de allergenen GLUTEN en SOJA niet op de verpakking vermeld.

Delhaize vraagt daarom haar klanten die allergisch zijn aan gluten en/of soja en die dit product met het label van “Quinoasalade met feta” hebben gekocht, dit terug te brengen naar een Delhaizewinkel.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten, allergisch aan gluten en/of soja die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.


Info producten:
Naam : ORZO FETA KIP 275G
Merk : Delhaize
EAN code : 5425000979821
Lotnummer: 24/06/2018
Te gebruiken tot: 24/06/2018


Raadgevingen en informatie voor de consumenten:

Wat indien u het product reeds gekocht heeft?
Indien u allergisch bent aan gluten en/of soja, nuttig het product niet en breng het terug naar uw Delhaize winkel.

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713


Persinformatie
Roel Dekelver – External Communications Manager Delhaize België
Tel : +32 (0)2 412 84 51 – E-mail : rdekelver@delhaize.beOnze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet