Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Colruyt

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing VOOR een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 13.06.2018


13/06/2018
Waarschuwing van Colruyt

Product: zomersalade wortel-selder Boni Selection met houdbaarheidsdatum 06/07/2018.
Allergeen niet vermeld op etiket: melk.Bij een autocontrole werd vastgesteld dat er een verkeerd etiket werd gebruikt voor de zomersalade Wortel-Selder van Boni Selection met houdbaarheidsdatum 6/7/2018. Daarop staat het allergeen melk niet vermeld, terwijl dat wel aanwezig is in het product.

Colruyt heeft daarom in samenspraak met het FAVV (Federaal Agenstschap voor de veiligheid van de voedselketen) beslist om het product met deze houdbaarheidsdatum uit de rekken te nemen. De producten met een andere houdbaarheidsdatum zijn perfect in orde.

Beschrijving van het product:
- Zomersalade Wortel-Selder van Boni Selection
- Te gebruiken tot 6/7/2018
- Gewicht: 350 g

Info voor de consumenten

Dit product werd alleen verkocht bij Colruyt in Belgiƫ.

Consumenten die allergisch of intolerant zijn voor melk, gebruiken dit product best niet en brengen het terug naar de winkel. Daar krijgen ze het terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn, is er geen risico bij consumptie.

Voor meer inlichtingen kan u terecht bij Klantendienst Colruyt op het nummer 02 345 2345. .Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet