Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands Duits
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Meldpunt LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Meldpunt voor de consument
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.08.2021
Coronavirus: ter herinnering, de naleving van de door de overheid opgelegde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan wordt gecontroleerd door de politie (fysieke veiligheidsafstand, het dragen van mondmaskers, het openen van winkels, enz.) U kan eventueel contact opnemen met de politie indien u vindt dat deze maatregelen niet worden gerespecteerd.
Het dragen van handschoenen is niet verplicht. Zelfs bij het dragen van handschoenen moet op elk moment een goede handhygiëne worden toegepast. Handschoenen kunnen soms een vals veiligheidsgevoel geven: je voelt je beschermd en je denkt minder aan het regelmatig wassen/ontsmetten van je handen!


U heeft een vraag over de veiligheid van de voedselketen? Wenst u een klacht in te dienen?
Neem contact met ons op!


Het meldpunt is bestemd voor de consumenten. Dit is de beste manier om contact met ons op te nemen om een vraag te stellen of een klacht in te dienen over een inrichting of een product in de voedselketen.
 


Hoe?

Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken. Het online formulier is de snelste en meest efficiënte manier, hiermee kunt u ons op elk moment de nodige informatie geven voor een vlotte afhandeling van uw vraag of klacht.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.30 uur op het gratis nummer 0800 13 550.

E-mail: meldpunt@favv.be
 
Veel gestelde vragen aan het meldpunt



Video "Meldpunt"

Bekijk de video


Wilt u meer weten over het Meldpunt?

Zie de activiteiten van het meldpunt in 2019
Ontdek onze publicatie : Meldpunt voor de consument
 

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet