Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Wetgeving > HygiŽne
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Hygiënewetgeving


Dit is de Europese reglementering en de eruit voortkomende Belgische wetgeving inzake de hygiŽne van levensmiddelen en de productie en het in de handel brengen van producten van dierlijke oorsprong.



   
Levensmiddelenhygiëne
   
Specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong
   
Microbiologische criteria voor levensmiddelen
   
Diervoederhygiëne
   
Officiële controles
   

F.A.Q. (PDF) (20/03/2006)


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 07.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet