FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
 
Startpagina > Een opleiding volgen > Als gevolg van een PV hygiëne
Opleiding als gevolg van een PV hygiëne... Een alternatief voor de administratieve boete! Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 16.11.2018

In samenwerking met de HORECA-federaties wenst het Agentschap het hygiënepeil in de restaurants daar waar nodig, op te krikken.

Daarom biedt het FAVV voor PV’s uitgeschreven na 01/01/2011 u de mogelijkheid tot kwijtschelding, geheel of gedeeltelijk, van een administratieve boete op voorwaarde dat een opleiding gevolgd wordt zoals die georganiseerd worden in samenwerking met de verschillende HORECA-federaties. Tot nu toe komen enkel de opleidingen gegeven door het FAVV in aanmerking voor de kwijtschelding van de administratieve boete.

Indien deze maatregel voor u van toepassing is zal u een brief ontvangen. Lees deze zeer aandachtig!

Als u kiest voor de opleiding moet al het personeel dat meewerkt aan de bereiding van voedsel aan de opleiding deelnemen (bijvoorbeeld wel de kok, maar niet het personeel dat de afwas doet). Ze moeten echter niet allen op dezelfde dag de opleiding volgen.

De opleiders zullen aanwezig zijn een half uur voor de start van elke opleiding.
Gelieve op tijd te komen!

Let op! Op het einde van de opleiding wordt er een test afgenomen waarmee u kan bewijzen dat u alles goed begrepen hebt.

Zij die de opleiding gevolgd hebben zullen een aanwezigheidsattest krijgen op hun persoonlijke naam.

In geval van problemen, gelieve contact op te nemen met het secretariaat:
secrcom@favv.be - 02/211.83.02.

Inschrijven voor de opleiding doet u met een elektronisch formulier. Klik op OPEN in de tabel hieronder. Wanneer uw inschrijving voltooid is zal u via e-mail een bevestiging ontvangen. Geen enkel ander ontvangstbewijs zal u verstuurd worden.


Data en plaatsen van de opleidingen gegeven in het nederlands
(Regelmatig zijn extra data en locaties bijgevoegd)


Waar

Inschrijvingen

Dag            

Datum     
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
VOLZET Dinsdag
(van 9u tot 13u)
27/11/2018
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
VOLZET Woensdag
(van 9u tot 13u)
28/11/2018
LEUVEN
Researchpark Haasrode 1515
Interleuvenlaan 15 blok E, 3001 Leuven.
VOLZET Maandag
(van 9u tot 13u)
03/12/2018
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
VOLZET Dinsdag
(van 9u tot 13u)
04/12/2018
GENT
Gaston Crommenlaan 6/1000, Zuiderpoort-Blok B,
10de verdieping, 9050 Gent.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
05/12/2018
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Vrijdag
(van 9u tot 13u)
07/12/2018
BRUSSEL
FAVV - Food Safety Center FSC.
Kruidtuinlaan 55, 1000 Brussel.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
12/12/2018
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
VOLZET Maandag
(van 9u tot 13u)
17/12/2018
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
05/02/2019
GENT
Gaston Crommenlaan 6/1000, Zuiderpoort-Blok B,
10de verdieping, 9050 Gent.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
06/02/2019
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
OPEN Maandag
(van 9u tot 13u)
11/02/2019
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
12/02/2019
LEUVEN
Researchpark Haasrode 1515
Interleuvenlaan 15 blok E, 3001 Leuven.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
13/02/2019
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
OPEN Maandag
(van 9u tot 13u)
25/03/2019
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
26/03/2019
LEUVEN
Researchpark Haasrode 1515
Interleuvenlaan 15 blok E, 3001 Leuven.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
27/03/2019
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
02/04/2019
GENT
Gaston Crommenlaan 6/1000, Zuiderpoort-Blok B,
10de verdieping, 9050 Gent.
OPEN Vrijdag
(van 9u tot 13u)
05/04/2019
 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur)
Fax: 02 211 82 15