FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
 
Startpagina > Een opleiding volgen > Grootkeukens
Opleidingen Grootkeukens Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 13.08.2018

Operatoren die actief zijn in de sector van de gemeenschapskeuken kunnen gratis een opleiding volgen die gegeven wordt door de voorlichtingscel.

De bedoeling van deze opleiding is om de spelregels ivm voedselveiligheid in de grootkeukens toe te lichten en dit zowel voor grootkeukens die enkel maaltijden verdelen tot grootkeukens die de maaltijden volledig zelf bereiden. Inhoudelijk wordt het autocontrolesysteem bekeken. Dit bestaat uit de goede hygiënepraktijken, traceerbaarheid, meldingsplicht en HACCP. Ook de nieuwe verplichtingen inzake allergenen worden uitgelegd.

Deelnemers die zich willen inschrijven voor een opleiding door de voorlichtingscel, kunnen zich inschrijven door op één van de onderstaande data te klikken.
Allen die de opleiding gevolgd hebben zullen een aanwezigheidsattest krijgen op naam.

U kan er ook voor kiezen de generieke opleiding te volgen. De inhoud van beide opleidingen is dezelfde.

Opgelet, deze opleiding komt niet in aanmerking als alternatief voor een administratieve boete in de HORECA.

De opleiders zullen aanwezig zijn een half uur voor de start van elke opleiding. Gelieve op tijd te komen !!!

In geval van problemen, gelieve contact op te nemen met het secretariaat: 02/211.83.02.


Data en plaatsen van de opleidingen gegeven in het nederlands
(Er worden regelmatig extra data en locaties toegevoegd)


Waar

Inschrijvingen

Dag            

Datum     
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Maandag
(van 9u tot 13u)
01/10/2018
LEUVEN
Greenhill campus - Interleuvenlaan 15 blok E
Researchpark Haasrode 1515, 3001 Leuven.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
02/10/2018
GENT
Zuiderpoort-Blok B, 10de verdieping,
Gaston Crommenlaan 6/1000, 9050 Gent.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
03/10/2018
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
OPEN Donderdag
(van 9u tot 13u)
04/10/2018
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
OPEN Vrijdag
(van 9u tot 13u)
05/10/2018
 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur)
Fax: 02 211 82 15