FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
 
Startpagina > Een opleiding volgen > Generieke opleidingen
Generieke opleidingen voor de sector B2C Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 21.02.2018

Eind 2016 heeft het FAVV een nieuwe generieke autocontrolegids gepubliceerd.
Deze gids is van toepassing voor de ganse B2C sector, m.a.w. voor iedereen die rechtstreeks levert aan de eindconsument zoals bakkers, slagers, horeca, gemeenschapskeuken, detailhandel,…

Anders dan de specifieke opleidingen voor bv horeca en gemeenschapskeukens wil de voorlichtingscel ook de kans geven aan B2C bedrijven met een andere activiteit en B2C bedrijven die meerdere activiteiten combineren om een opleiding te volgen.

De bedoeling van deze opleiding is om de spelregels i.v.m. voedselveiligheid toe te lichten en dit voor zowel bakkers als slagers, horeca, gemeenschapskeukens, detailhandel, kinderopvang, viswinkels…. De vereisten voor het autocontrolesysteem worden inhoudelijk bekeken. Zo’n systeem bestaat uit de goede hygiënepraktijken, traceerbaarheid, meldingsplicht en HACCP. Ook de nieuwe verplichtingen inzake allergenen en etikettering worden uitgelegd!

Deelnemers die zich willen inschrijven voor een opleiding van de voorlichtingscel, kunnen dit doen door op één van onderstaande data te klikken.
De deelnemers zullen nadien een aanwezigheidsattest krijgen op naam.

De opleiders zijn een half uur voor de start van elke opleiding aanwezig. Gelieve op tijd te komen!!!

Zijn er problemen met uw inschrijving? Wil u een andere datum kiezen, deelnemers schrappen of toevoegen, gaat u door omstandigheden niet op tijd zijn of niet komen?… Neem dan contact op met het secretariaat van de voorlichtingscel: 02/211.83.02

Opleidingen duren telkens van 9u tot 13u.


Data en plaatsen van de opleidingen gegeven in het Nederlands
(Er worden regelmatig extra data en locaties toegevoegd)


Waar

Inschrijvingen

Dag            

Datum     
GENT
Zuiderpoort-Blok B, 10de verdieping,
Gaston Crommenlaan 6/1000, 9050 Gent.
VOLZET Maandag
(van 9u tot 13u)
05/03/2018
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Dinsdag
(van 9u tot 13u)
06/03/2018
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
OPEN Woensdag
(van 9u tot 13u)
07/03/2018
LEUVEN
Greenhill campus - Interleuvenlaan 15 blok E
Researchpark Haasrode 1515, 3001 Leuven.
OPEN Vrijdag
(van 9u tot 13u)
09/03/2018
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
VOLZET Woensdag
(van 9u tot 13u)
14/03/2018
GENT
Zuiderpoort-Blok B, 10de verdieping,
Gaston Crommenlaan 6/1000, 9050 Gent.
OPEN Gent
(van 9u tot 13u)
18/06/2018
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
OPEN Antwerpen
(van 9u tot 13u)
19/06/2018
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
OPEN Brugge
(van 9u tot 13u)
20/06/2018
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
OPEN Hasselt
(van 9u tot 13u)
22/06/2018
LEUVEN
Greenhill campus - Interleuvenlaan 15 blok E.
Researchpark Haasrode 1515, 3001 Leuven.
OPEN Leuven
(van 9u tot 13u)
25/06/2018
BRUSSEL
FAVV - Food Safety Center FSC.
Kruidtuinlaan 55, 1000 Brussel.
- - 00/00/0000
 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13:30 tot 16 uur)
Fax: 02 211 82 15