FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
  Inschrijvingsformulier "Opleidingen etikettering van artisanale producten" Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.08.2017

De velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.

Datum en plaats van de opleiding*:

Ondernemingsnummer :
Naam van de vestiging*:

Productcategorieën*: Bereide gerechten
(U mag verchillende
opties aanvinken)
Bier
Boter / Room
  Chocolade
  Confituur
  Fruiten / Légumes
  Honing
  Ijs
  Kaas
  Sap
  Yoghurt
  Andere:

Adres :
Postnummer : Gemeente :
Tel. / GSM :
E-mail*:

Naam van de deelnemer(s)*:
01. 02.
03. 04.
05. 06.
07. 08.
09. 10.


 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13:30 tot 16 uur)
Fax: 02 211 82 15