FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
 
Startpagina > Een opleiding volgen > Etikettering van artisanale producten
Opleidingen "Etikettering van artisanale producten" Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.06.2018

De begeleidingscel voor kleine ondernemingen is actief sinds eind 2016. Als gevolg van de vele vragen over de etikettering van levensmiddelen, inclusief de nutritionele etikettering, heeft de begeleidingscel besloten hierover een opleiding te organiseren voor de kleine bedrijven ondernemingen.

Het doel van deze opleiding is de wetgeving rond etikettering en het informeren van consumenten te verduidelijken. Tijdens de opleiding zullen zowel de belangrijkste wijzigingen in de wetgeving, het beoogde doel, de algemene voorschriften en de verplichte vermeldingen als de nutritionele etikettering in detail aan bod komen. De toepassing van de wetgeving voor elk type van verkoop zal deel uitmaken van de opleiding (rechtstreekse verkoop, verkoop via internet…).

In de mate van het mogelijke zullen we de deelnemers die concrete vragen hebben over hun etiketteringsprojecten tijdens deze opleiding verder helpen.

Indien u zich wenst in te schrijven voor deze opleiding, klik dan in onderstaande tabel op "Open".

De opleiders zullen aanwezig zijn een half uur voor de start van elke opleiding.
Gelieve op tijd te komen !

Heeft u moeilijkheden bij uw online inschrijving? Wil u een andere datum kiezen, deelnemers schrappen of toevoegen? Kan u niet op tijd komen? … Gelieve dan contact op te nemen met het secretariaat van de begeleidingscel: 02/211.83.02


Data en plaatsen van de opleidingen gegeven in het nederlands
(Er worden regelmatig extra data en locaties toegevoegd)


Waar

Inschrijvingen

Dag            

Datum     
HASSELT
CORDA Campus.
Kempischesteenweg 297 bus 4, 3500 Hasselt.
- - 00/00/0000
ANTWERPEN
AMCA-gebouw, 6e verdieping.
Italiëlei 4 Bus 18 2000 Antwerpen.
- - 00/00/0000
BRUGGE
AIPM Brugge.
Koning Albert I laan 122, 8200 Brugge.
- - 00/00/0000
BRUSSEL
FAVV - Food Safety Center FSC (Zaal K07/120315)
Kruidtuinlaan 55, 1000 Brussel.
- - 00/00/0000
GENT
Zuiderpoort-Blok B, 10de verdieping,
Gaston Crommenlaan 6/1000, 9050 Gent.
- - 00/00/0000
LEUVEN
Greenhill campus - Interleuvenlaan 15 blok E
Researchpark Haasrode 1515, 3001 Leuven.
- - 00/00/0000
 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 15 uur)
Fax: 02 211 82 15