Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Publicaties > Thematische publicaties > Verwerking en verkoop op de hoeve
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Thematische publicaties


Verwerking en verkoop op de hoeve
Deze brochure helpt u aan de hand van praktische informatie een beter inzicht te krijgen in uw verplichtingen inzake voedselveiligheid als hoeveproducent.
U zal merken dat u van heel wat versoepelingen kan genieten!
Langs deze weg wil het FAVV de bestaande korte keten initiatieven ondersteunen en het belang van het rechtstreeks contact tussen producent en consument onderstrepen.
Publicatiedatum :  Juli 2012
Update December 2015
Aantal bladzijden :  36 bladzijden
Formaat van het bestand :  PDF
Omvang van het bestand :  1,4 Mb
Versie op papier : Te bestellen


 

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 10.10.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet