Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Publicaties > Thematische publicaties > Medisch attest m.b.t. de geschiktheid om levensmiddelen te...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Thematische publicaties


Medisch attest m.b.t. de geschiktheid om levensmiddelen te manipuleren

Wanneer iemand begint te werken in een bedrijf in de voedselketen moet de bedrijfsgeneesheer of de huisarts een "Medisch attest m.b.t. de geschiktheid om levensmiddelen te manipuleren" opmaken.

Meer info vindt u in de folder "Persoonlijke hygiƫne in bedrijven in de voedselketen".

Publicatiedatum :  Mei 2012
Update : Januari 2015
Aantal bladzijden :  1 pagina
Formaat van het bestand :  Word
Versie op papier : Niet beschikbaar


 

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 07.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet