Deze bladzijde weergeven in het : Français Néerlandais
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Export naar derde landen > Levende dieren, sperma, embryo's, broedeieren en eicellen > Braziliƫ
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Export naar derde landen


Levende dieren, sperma, embryo's, broedeieren en eicellen


Braziliƫ

PAARDENSPERMA

Certificaat
EX.VTL.BR.03.01 (PDF) (13/11/2014)   ***Beschikbaar via Becert***
 

Opgelet: Na een wijziging in de sanitaire omstandigheden door de Braziliaanse autoriteiten wordt er onderhandeld over een nieuw certificaat.

Het certificaat EX.VTL.BR.03.01 blijft van kracht tot 14 december 2019. Het gebruik van dit certificaat na deze datum kan ertoe leiden dat het zaad niet geaccepteerd wordt op de plaats van bestemming.
   
Instructie
IB.BR.03.01 (PDF) (13/11/2014)
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 15.10.2019  |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet