Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Dierlijke productie > Dieren > Intracommunautaire handel in levende dieren > Grensoverschrijdende ...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Grensoverschrijdende handel in slachtdieren tussen Belgiƫ, Luxemburg en FrankrijkOmzendbrief betreffende de uitvoering van het protocol voor het grensoverschrijdend handelsverkeer van slachtdieren tussen België, Frankrijk en Luxemburg bij identificatiecontroles in het slachthuis.
   
Lijsten van inrichtingen met afwijking (PDF) (21/01/2016)
   
Protocol van akkoord over de voorwaarden voor de grensoverschrijdende handel (PDF) in slachtdieren en slachtpluimvee tussen het Koninkrijk België, het Groothertogdom Luxemburg en de Franse Republiek.
   
 

Luxemburg

De Luxemburgse autoriteiten hebben besloten dat de Luxemburgse dierenlandbouwbedrijven niet kunnen genieten van het protocol. Dieren uit Luxemburg en voor de slacht in België moet beschikken over een officiële certificering afgegeven door de Luxemburgse autoriteiten.

   
 

Frankrijk :

Lijst van de inrichtingen waaraan een uitzondering werd toegekend in het kader van het protocol (FR) tot afwijking van de officiële certificering voor slachtdieren en slachtpluimvee dat het voorwerp uitmaakt van handelsverkeer tussen bepaalde Franse departementen, België en Luxemburg.

   Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 09.05.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet