Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Engels
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Professionelen > Laboratoria > Labinfo
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 
Labinfo
Labinfo:
Halfjaarlijks informatieblad voor de erkende laboratoria voedselveiligheid.



Labinfo Nr.16
Inhoud:
Editoriaal.
Analyse van spoorelementen, waar ligt de grens?
Impact van de klimaatverandering op mariene toxines.
Detectie van voedselallergenen: state of the art en perspectieven voor de voedingscontrole
Analyse van pijnboompitten die PNS (pine nut syndrom) veroorzaken.
Opsporen van STEC-uitscheidende runderen aan de hand van Droplet Digital PCR: Een detectie met duizenden druppels
Het gebruik van real time PCR kwantificatie voor de telling van thermofiele Campylobacter species op pluimveekarkassen
Salmonella-infecties : Identificatietechnieken voor een succesvol
uitbraakonderzoek
Workshops & Symposia.
Publicatiedatum :    April 2017
Aantal bladzijden :    52 bladzijden
Formaat van het bestand :    PDF


 

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 09.05.2017   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet