Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Foodweb
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité ConsumentenLes baromètres de la sécurité de la chaîne alimentaireDe barometers voor de veiligheid van de voedselketen


ACTIVITEITENVERSLAG 2016
Activiteitenverslag 2016

Het FAVV tot uw dienst !

Lokale controle-eenheden (LCE)

Productterugroepingen

Newsletter

Ombudsdienst voor de operatoren
Klachten over onze
dienstverlening?
Contacteer de ombudsdienst

 

  


 

Op 13/12/2017 werd het Foodweb portaal volledig vernieuwd.

Als bedrijf (onderneming of vestigingseenheid) actief in de voedselketen, kan u zelf uw toegang tot het Foodweb portaal en zijn applicaties beheren:

Bijkomende info vindt u in de gebruikershandleiding (PDF).

Via Foodweb kan u uw eigen dossier en al uw voorgaande aangiftes en facturen raadplegen. U kunt via deze weg ook een aanvraag indienen om uw activiteiten in de voedselketen te registreren of te wijzigen.
Om te weten wat u concreet hiervoor moet doen, raadpleeg de handleiding voor operatoren (PDF)

Via het publieke gedeelte van Foodweb kunt u ook nagaan of uw leveranciers gekend zijn bij het FAVV. Dit publieke gedeelte is voor iedereen toegankelijk (geen passwoord nodig). Meer info?

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 11.01.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet