Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Startpagina > Beroepssectoren > Export naar derde landen > Voedingsmiddelen en andere producten
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Export van voedingsmiddelen en andere producten



Disclaimer voor de uitvoerder



Update

 

2017

  01 (US)
   

2016

  01 (AA) - 02 (AA) - 03 (AA)
   

2015

01 (AA) - 02 (JP) - 03 (JP) - 04 (US) - 05 (JP)

   
2014
 

08 (FCM) - 09 (US)




Algemeen

  Export van voedingsmiddelen en anderen producten :
   
     
  Export van materialen en voorwerpen bestemd om in contact te komen met levensmiddelen :
   
     
  Export van volledige zuigelingenvoeding en opvolgzuigelingenvoeding :
   
     
 

Export van chocolade :

  • Instructie :

IB.DAL.AA.01.chocolade - (25/02/2016)

     
 

Registratie van (een) product(en) :

   
  • Instructie :

IB.AA.02.02 - (16/11/2016)

  • Certicaat :

Certificaat voor registratie van (een) product(en) EX.DAL.AA.02.02 (PDF)***Beschikbaar via Becert***

     



Bijkomende informatie

  Export van voedingsmiddelen en anderen producten :
     
   
   
   
  • Japan (PDF)(03/06/2015)
   
   
     
     
  Export van volledige zuigelingenvoeding en opvolgzuigelingenvoeding :
     
   
  • Algerije (Gezondheidscertificaat melk en melkproducten)
   
  • Kazachstan (Gezondheidscertificaat melk en melkproducten)
   
   
  • Wit-Rusland (Gezondheidscertificaat melk en melkproducten)
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt11.04.2017e -->   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet