Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Dierlijke productie > Dieren > Runderen
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Runderen


 

Identificatie en registratie

     
 

Slachtingen
- Mogelijke types slachtingen: commercieel, particulier in een slachthuis en particulier thuis

- Informatie over de voedselketen (VKI):
           - Voor de kalveren (runderen van max. 12 maanden oud)
           - Voor de runderen

- Vacht/huidcondities van ter slachting aangeboden dieren


- Noodslachtingen

     
     
 

Grensbeweiding

- Beschikking M (2017) 4 van het Benelux Comité van Ministers houdende wijziging van beschikking M (2012) 17 inzake de grensbeweiding van runderen aan de intra-Benelux-grenzen.

- Beschikking M (2012) 17 van het Comité van Ministers van de Benelux Unie inzake de grensbeweiding van runderen aan de intra-Benelux-grenzen.

- Omzendbrief met betrekking tot de grensbeweiding met Frankrijk.

- Omzendbrief met betrekking tot de grensbeweiding met Nederland en met het Groothertogdom Luxemburg

     
     
     
     
     
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 18.08.2017   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet