Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van Alnert Heijn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (stoffen die een allergie of intolerantie veroorzaken) Waarschuwingen van fraudegevallen Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing over een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 21.11.2017


21/11/2017
Waarschuwing van Albert Heijn

Product: Verse spaghetti all'uovo 250 g.
Allergeen niet vermeld op etiket: allergeen ei .In het kader van een autocontrole werd vastgesteld dat op de achterkant van het product het verkeerde etiket staat. Hierdoor kloppen de ingrediënten die op de verpakking staan niet. In AH Verse spaghetti all'uovo zit het allergeen ei en dat staat niet vermeld op het etiket.

Albert Heijn België heeft daarom in samenspraak met het FAVV beslist om dit product uit de verkoop te nemen en een persmededeling te versturen om de consumenten op de hoogte te brengen.

Beschrijving van het product
• Verkoopsbenaming: Spaghetti all’uovo van AH
• Ten minste houdbaar tot 10-01-2018
• Lotnummer: L520496
• Gewicht: 250gr
• Aard van de verpakking: plastic schaal met doorzichtig bovenfolie
• Verkoopsperiode: van 6-11-2017 tot 20-11-2017

Klanten met een ei-allergie worden dringend verzocht de AH Verse spaghetti all'uovo van het Albert Heijn merk niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of contact opnemen met de gratis Servicelijn van Albert Heijn 0800 - 77705.

Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak.

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet