Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands Duits
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Onze voeding > Groenten & Fruit

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (stoffen die een allergie of intolerantie veroorzaken) Waarschuwingen van fraudegevallen Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Groenten & Fruit Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 12.10.2018


Groenten & Fruit


Abrikozenpitten eten vormt een risico!
Bepaalde rauwe groenten of delen van groenten moeten met mate worden geconsumeerd
Champignons: paddenstoelen, juweeltjes uit de natuur
Maak je zelf eau de vie van steenvruchten? Het Voedselagentschap geeft enkele tips!
Mag ik de schil van citrusvruchten gebruiken om bijvoorbeeld confituur (of marmelade) te maken ?
Na het klaarmaken van snijbiet merkte ik dat het kookwater lichtjes bruin was en dat de stengels van de snijbiet bruin geworden waren. Is dit normaal ?
Pijnboompitten
Zelf inmaken van voedingsmiddelen



Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet