Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Onze voeding > Groenten & Fruit

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (voor allergenen) Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Groenten & Fruit Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 11.07.2017


Groenten & Fruit


Bepaalde rauwe groenten of delen van groenten moeten met mate worden geconsumeerd
Champignons: paddenstoelen, juweeltjes uit de natuur
Mag ik de schil van citrusvruchten gebruiken om bijvoorbeeld confituur (of marmelade) te maken ?
Na het klaarmaken van snijbiet merkte ik dat het kookwater lichtjes bruin was en dat de stengels van de snijbiet bruin geworden waren. Is dit normaal ?
Pijnboompitten
Zelf inmaken van voedingsmiddelen



Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet