Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Dagelijks leven > Bewaring > Temperaturen

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (voor allergenen) Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Bewaartemperatuur Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 19.03.2015


Bewaar voedingswaren bij de correcte temperatuur:
  • Geschilde of gesneden groenten en fruit: max. 7°C
  • Vlees: max. 7°C
  • Gevogelte, gehakt en vis: max. 4°C
  • Diepvriesproducten: lager dan -18°C

Volg de instructies op verpakkingen i.v.m. de bewaartemperatuur.

Elk voedingsmiddel op de juiste plaats... Cool!




Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet