Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Dagelijks leven > Aankoop > Is mijn bakker, visboer of slager bij de diensten van het FAVV bekend?

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (stoffen die een allergie of intolerantie veroorzaken) Waarschuwingen van fraudegevallen Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Is mijn bakker, visboer of slager bij de diensten van het FAVV bekend? Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 17.07.2015


Sedert het verschijnen van het K.B. van 16/01/2006 tot vaststelling van de nadere regels van de erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties moeten alle operatoren die onder de controlebevoegdheid van het FAVV vallen geregistreerd worden bij het FAVV en in bepaalde gevallen moeten hun inrichtingen ook over een toelating of een erkenning beschikken. Die registratie is zeer vaak een Europese verplichting; het is ook essentieel om onze veelvuldige controles vlot een doeltreffend te kunnen organiseren. Alle operatoren moeten bovendien nagaan of hun leveranciers ook geregistreerd zijn bij het FAVV. Op die manier hebben zij zekerheid dat deze leveranciers eveneens gecontroleerd worden door het FAVV.

U kan dit eenvoudig nagaan via een dienst op onze website: FOODWEB.Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet