Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen voor allergenen > Waarschuwing van Aldi

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen (voor allergenen) Persberichten Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 05.07.2017


04/07/2017
Waarschuwing van Aldi

Product: RIBBELCHIPS 250 G – PEPER & ZOUT .
Allergeen niet vermeld op etiket: melk.Tijdens de productie van de RIBBELCHIPS 250 G – PEPER & ZOUT werd een fout gemaakt bij de samenstelling waardoor deze chips het allergeen melk bevatten, terwijl dit niet op het etiket wordt vermeld.


ALDI heeft daarom in samenspraak met het FAVV beslist om deze producten uit de handel te nemen en een persmededeling te versturen om de consumenten die deze producten in hun bezit hebben te waarschuwen voor een niet vermeld allergeen.


Beschrijving van het product

- RIBBELCHIPS 250 G – PEPER & ZOUT
- Ten minste houdbaar tot: 01/12/2017
- 250 G
- Zak

Info voor de consumenten

Als u allergisch bent voor melk, eet dit product dan niet en breng het terug naar het punt van aankoop, waar het zal worden terugbetaald. Wie allergische reacties vertoont na het eten van dit product, wordt aangeraden een dokter te raadplegen.

Voor consumenten die niet allergisch of intolerant zijn is er geen risico bij consumptie. Voor meer inlichtingen kunt u terecht bij: contact@aldi.be

Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet