Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Checklists "Inspecties" > Distributie > Gearchiveerd na 1 januari 2018
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Check-lists "Inspecties"
        Gearchiveerd na 1 januari 2018
Sector :


Deze pagina bevat check-lists die niet meer van toepassing zijn. Vorige pagina




Check-list  

Sujet

V.
Van toepassing
vanaf              
DIS 3146
Met commentaren
Horeca : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
3 01/11/2017
DIS 3198
Met commentaren
Grootkeukens (bereiding + distributie) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
3 01/11/2017
DIS 3204
Met commentaren
Melkkeuken : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
2 01/11/2017
DIS 3210
Met commentaren
Vleeswinkel : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
3 01/11/2017
DIS 3284
Met commentaren
Bakkerij : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3289
Met commentaren
Viswinkel : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3298
Met commentaren
Detailhandel met toelating (met verwerking) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3299
Met commentaren
Drankgelegenheid : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
3 01/11/2017
DIS 3309
Met commentaren
Detailhandel met toelating (zonder verwerking) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3311
Met commentaren
Horeca ambulant : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3312
Met commentaren
Ambulant vleeswinkel : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3314
Met commentaren
Kamer met ontbijt : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3315
Met commentaren
Ambulant detailhandel met toelating : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3316
Met commentaren
Ambulant detailhandel met registratie : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
2 09/01/2017
DIS 3317
Met commentaren
Ambulante vishandel : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
DIS 3327
Met commentaren
Horeca light : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
3 01/11/2017
DIS 3333
Met commentaren
Grootkeukens (enkel distributie) : INFRASTRUCTUUR, INRICHTING EN HYGIENE.
Gearchiveerd op 01/10/2018.
4 01/11/2017
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 30.10.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet