Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Vleesproducten - Kant en klaar ...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Verwerking


  Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarmen

Generieke auditchecklist
Een checklist is een rapporteringstool voor de auditoren voor de weergave van de vaststellingen tijdens de audit.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
- Erkende OCI's voor de gids G-019 (PDF) (02/02/2017)
- Co÷rdinaten van de erkende OCI's
   

FAQ (PDF) (25/06/2018)

   
Nota van 20/01/2010 (PDF) betreffende de productie van categorie 1-, 2 of 3 materiaal
   
   
U kan de gids G-019 verkrijgen bij :
   
 
BREMA
Adres : Wetenschapsstraat 14 - 1040 Brussel
Telefoon : 02 550 17 64
Fax : 02 550 17 59
E-mail : info@brema.be
   
 
FENAVIAN vzw/asbl
Adres : Wetenschapsstraat 14 - 1040 Brussel
Telefoon : 02 550 17 58
Fax : /
E-mail : info@fenavian.be
   
 
VEFASAL
Adres : Geelhandlaan 8 - 2540 Hove
Telefoon : 03 455 75 67
Fax : 03 455 07 87
   
 
BVBD - UPBB
Adres : Voshol 1 - 9160 Lokeren
Telefoon : 09 349 34 93
Fax : 09 349 35 00


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 25.06.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet