Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Biscuit-, chocolade-, praline- en suik...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Autocontrole


Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


  Biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed en ontbijtgranen

Generieke auditchecklist 
Een checklist is een rapporteringstool voor de auditoren voor de weergave van de vaststellingen tijdens de audit.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
- Erkende OCI's voor de gids G-022 (PDF) (02/02/2017)
- Co÷rdinaten van de erkende OCI's
   

FAQ (PDF) (26/03/2014)

   
   
U kan de gids G-022 verkrijgen bij :
   
    CHOPRABISCO
       
    Adres : Wetenschapsstraat 14 - 1040 Brussel
    Telefoon : 02 550 17 56
    Fax : 02 550 17 54
    E-mail : info@choprabisco.be
       


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 06.02.2017   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet