Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Horeca
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Distributie


  Horeca

Generieke checklist in de B2C-sector.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
- Erkende OCI's voor de gids G-023 (PDF) (02/02/2017)
- Coördinaten van de erkende OCI's
   
Omzendbrief (PDF) (18/11/2016) Praktische toepassingsmodaliteiten.
G-044 Generieke autocontrolegids voor de B2C-sector
   
Nota van 08/12/2008 (PDF)
   

FAQ bij de autocontrolegidsen in de B2C-sector

   

Autocontrolegids :

- G-044 generieke autocontrolegids voor de B2C-sector

- G-023 gids voor de autocontrole in de Horecasector.

   


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 06.02.2017   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet