Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Specifieke tools per activiteitensector > Brood- en banketbakkerij
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Specifieke tools voor de autocontrole per activiteitensector


Distributie


  Brood- en banketbakkerij

Generieke checklist in de B2C-sector.
   
Certificerings- en keuringsinstellingen (OCI's) :
  - Erkende OCI's voor de gids G-026 (PDF) (27/08/2018)
  - Coördinaten van de erkende OCI's
   
Omzendbrief (PDF) (18/11/2016) Praktische toepassingsmodaliteiten.
G-044 Generieke autocontrolegids voor de B2C-sector
   
Certificeringsregeling (PDF) (22/12/2008)
   

FAQ bij de autocontrolegidsen in de B2C-sector

   

Autocontrolegids :

- G-044 generieke autocontrolegids voor de B2C-sector

- G-026 gids voor de autocontrole in de brood- en banketbakkerij

 
 


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.08.2018   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet