Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands  
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Gidsen > Sector business to consumer > G-025
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Gidsen voor autocontrole in de sector business to consumer


Gids voor de autocontrole in de grootkeukens en verzorgingsinstellingen

In de gids zijn tevens een aantal formulieren opgenomen die het voor u makkelijker moeten maken bepaalde registraties uit te voeren. Om de formulieren eventueel nog wat beter af te kunnen stemmen op uw bedrijf, vindt u hier de word-versies van deze formulieren.
- Formulier voor verplichte melding

Raadpleeg ook de Quick Start fiches

Dossier Nr. :  G-025 - Versie 2
Publicatiedatum :  15/10/2015
Aantal bladzijden : 277 bladzijden
Formaat van het bestand :  PDF
Omvang van het bestand :  5,5 Mb





U kan de gedrukte versie van deze gids verkrijgen bij :

VGRB
Adres : Eikenberglaan 23 – 3020 Winksele
Telefoon : 016 48 97 98
E-mail : VGRB@VGRB.be




Meer info (Check-list, Leidraad , FAQ, enz...)


Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 08.03.2016   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet